Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:229, Did:0, useCase: 3


Tagad RITO trauki un virtuves piederumi nopērkami arī internetā www.rito.lv

Personīgi man ļoti patīk iepirkties internetā,- tas ir ātri, ērti un izdevīgi. Nav jāstāv rindā, bet galvenais- nav jātērē laiks staigāšanai pa veikaliem vajadzīgās lietas meklējumos. Taču ir viens „bet”- uzņēmumam, kura veikalā iepērkos, jābūt ar labu reputāciju. Un tādu nemaz nav tik daudz. Tāpēc sevišķi priecājos, ka uzticamo interneta veikalu lokam tagad pievienojies arī SIA ARKOLAT trauku un virtuves piederumu mazumtirdzniecības veikalu tīkls RITO, izveidojot pirmo Latvijas specializēto trauku un virtuves piederumu interneta veikalu – www.rito.lv

Jaunais veikals tapis par godu 20 gadu jubilejai, kas šogad aprit SIA ARKOLAT mazumtirdzniecības tīklam RITO. Augot klientu prasībām, aug arī uzņēmums. Cilvēki arvien biežāk, pirms doties uz veikalu, labprāt iepazīstas ar visu tā piedāvāto sortimentu internetā, un tā kā RITO iet soli solī ar laiku, sekojot modei, jaunajām tendencēm un tehnoloģijām, tad jaunais interneta katalogs- veikals ir tikai pašsaprotama lieta. Ne velti 20 gadu laikā RITO kļuvis par Latvijā iemīļotu un pazīstamu veikalu tīklu ar augstu klientu lojalitāti.

Rito.lv pieejamas 24 dažādas preču kategorijas – tajā skaitā virtuves piederumi, bērnu trauki, glāzes, paplātes, bāra piederumi, naži, interjera preces, garšvielas, vāzes un Latvijā ražotas preces.

Plašākais un kvalitatīvākais sortiments no labākajiem pasaules zīmoliem, tādiem kā Chef&Somelier, Ballarini, Lurch, Franz Collection, Goebel, Zyliss, ASA Selection, Chinelli, Seltmann Weiden. Ar plašo zīmolu klāstu var iepazīties šeit. Preču zīmoli - Rito.lv

SIA ARKOLAT prezidente Daina Pečate saka: „Šī ir mūsu dāvana klientiem RITO divdesmitajā dzimšanas dienā, ko atzīmēsim rudenī. Trauki virtuves piederumi ir īpašs veikalu sortiments, tā ir īpaša iepirkšanās kultūra, kas Latvijā veidojusies ilgā laika posmā. No vienas puses, mēs redzam, ka pircējiem joprojām patīk, piemēram, izvēlētos traukus paturēt rokās, aptaustīt, redzēt, kā tie izskatās uz galda, no otras puses, arvien vairāk klientu, zinot mūsu sortimentu un kvalitāti, vēlas iepirkties internetā. Arī tie klienti, kuru dzīves vieta nav Rīgā, Ventspilī vai Liepājā, kur ir mūsu veikali. To parāda mūsu novērojumi un klientu aptaujas. Dzīve iet uz priekšu un mēs tai līdzi”.

Interneta veikala mājas lapā veidota, ņemot vērā klientu vēlmes un domājot par pircēju vajadzībām. Varbūt tieši tāpēc tā ir tik pārskatāma un viegli saprotama. Šeit ir pilnīgi viss, kas pircējam nepieciešams- uzņēmuma aktualitātes un jaunumi, recepšu galerijas, piedāvātais sortimenta klāsts, produkcijas cenas, attēli, detalizēta produktu informācija un pieejamība, kā arī speciāla sadaļa RITO klientu kartes īpašniekiem. Jauki, ka par uzņēmumiem lojāliem pircējiem tiek domāts īpaši.

Starp citu, ja jums vēl nav RITO klienta kartes, iesaku padomāt par tās iegādi, bet, ja tuvākajā laikā padomā kāds nopietnāks pirkums, varat pie tās tikt arī bez maksas, jo pirkumiem, kuru vērtība pārsniedz 30 Ls, klientu karte pienākas bez maksas. Lai kļūtu par šādas kartes īpašnieku, jums tikai jāaizpilda anketa jebkurā no RITO veikaliem un tā tūlīt arī tiks aktivizēta un izsniegta jums.

Jūs, varbūt, jautāsiet, kāpēc šāda karte nepieciešama? Tāpēc, ka ar tās palīdzību jūs kā pastāvīgais klients līdzās plašāko trauku, virtuves piederumu un dāvanu izvēles iespējām katru mēnesi saņemsiet arī papildus vērtīgas priekšrocības: speciāli RITO klientu kartes īpašniekiem paredzētus piedāvājumus un atlaides no dažādām preču grupām. Šis atlaižu un akciju piedāvājums ir spēkā tikai pastāvīgajiem pircējiem.

Lūk, tieši ar to RITO veikali atšķiras no citiem- ar īpašu attieksmi un rūpēm par saviem pircējiem. Un tik tiešām,- iepērkoties RITO, rodas sajūta, ka šeit tu esi gaidīts un par tevi domā. Arī tādā veidā, ka katru mēnesi atsūta informāciju par aktualitātēm, akcijām un īpaši RITO kartes īpašniekiem paredzētajiem speciālajiem piedāvājumiem un pasākumiem Rito veikalos un arī pie sadarbības partneriem.

Kā iepirkties jaunajā RITO interneta veikalā?

Lai iepirktos interneta veikalā, jādodas uz vietni www.rito.lv. Izvēloties sevi interesējošās preces, katrs pircējs izveido savu pirkumu grozu, ko ir iespējams arī internetā apmaksāt. Preces tiek piegādātas uz jebkuru vietu Latvijā. Pasūtīto preci var arī izņemt bez maksas sev tuvākajā RITO veikalā. Taču, ja esat ļoti noslogots un izjūtat katastrofālu laika trūkumu, samaksājot piegādes izdevumus, varat pasūtījumu saņemt arī sev vēlamajā piegādes adresē.

Tāpat izvēlēto preci var rezervēt, ja kādā no konkrētiem veikaliem tā norādīta kā pieejama. Vienkārši ielieciet to grozā un jūsu sagatavotais pirkums tiks rezervēts uz 3 dienām. Darbdienās laikā no 9:00 līdz 18:00 rezervāciju var veikt arī mutiski, piezvanot uz tālruņa Nr. 25415279 un nosaucot preces, ko vēlaties rezervēt, un veikalu, kur tās izņemsiet.

Taču ar to visas labās ziņas nebūt nebeidzas. RITO mājas lapā ir vēl kāda interesanta lieta, kas noteikti patiks katram, un tas ir vēlmju saraksts. Vēlmju saraksts ir ērts veids, kā izveidot savu RITO trauku, virtuves piederumu un interjera priekšmetu sarakstu ar lietām kuras vēlies iegādāties vēlāk vai saņemt kā dāvanu svētkos!

Kā strādā vēlmju saraksts?

Tas ir pavisam vienkārši! Pārlūkojot RITO sortimenta katalogu, pie jebkuras kārotās lietas tikai jānospiež sirds podziņa „pievienot vēlmju sarakstam”, un ikviena prece, kurai būsiet nospiedis šo podziņu, tiks tam pievienota.
Lai to izdarītu, jums gan jābūt reģistrētam lapas lietotājam, taču, kad būsiet piereģistrējies, jūsu vēlmju saraksts tiks saglabāts un ar to ērti varēsiet dalīties ar saviem radiem, draugiem un ģimeni, tādējādi darot viņiem zināmas savas vēlmes. Zinot, ko jūs patiesībā vēlaties, viņi vairs nedāvinās svētkos jums nevajadzīgas lietas, bet gan tieši to, ko jūs no sirds kārojat. Jauki, vai ne!

Bet, ja vēlēsieties savu vēlmju sarakstu papildināt, rediģēt vai dzēst, varēsiet to izdarīt jebkurā mirklī vienkārši pieslēdzoties savam kontam.

     [+] [-]

, 2016-07-17 20:23, pirms 8 gadiem
Mēs pirkām - Pazīstamākais interneta veikals Latvijā | 220.lv
Ātri un ērti, neko sliktu nevaru pateikt!